PANDISPAN PUFOS
Reteta de Pandispan Pufos a fost inventata de un bucatar italian, Giovanni Battista Cabona, undeva prin secolul 17.
Un mare merit pentru promovarea aceste retete a avut-o si marchizul Domenico Pallavicini, care a fost ambasador in Spania si l-a luat cu el pe Giovanni Batista Cabona ca bucatar personal.
Acesta a prezentat Pandispanul(Pan di Spagna-paine de Spania) la un banchet oficial al curtii si toti au fost cuceriti de prajitura dulce atat de moale si pufoasa.
Astfel, dacă sunteti iubitori de prajituri foarte pufoase, acest Pandispan este alegerea ideala. 🙂
INGREDIENTE:
ulei vegetal, oua, zahar, faina alba de grau, cacao, zahar pudra, sare, aroma de vanilie, ciocolata, apa. CONTINE ALERGENI DIN LAPTE, GLUTEN, OU, CACAO!
AMBALARE: 350g
PANDISPAN PUFOS
Reteta de Pandispan Pufos a fost inventata de un bucatar italian, Giovanni Battista Cabona, undeva prin secolul 17.
Un mare merit pentru promovarea aceste retete a avut-o si marchizul Domenico Pallavicini, care a fost ambasador in Spania si l-a luat cu el pe Giovanni Batista Cabona ca bucatar personal.
Acesta a prezentat Pandispanul(Pan di Spagna-paine de Spania) la un banchet oficial al curtii si toti au fost cuceriti de prajitura dulce atat de moale si pufoasa.
Astfel, dacă sunteti iubitori de prajituri foarte pufoase, acest Pandispan este alegerea ideala. 🙂
INGREDIENTE:
ulei vegetal, oua, zahar, faina alba de grau, cacao, zahar pudra, sare, aroma de vanilie, ciocolata, apa. CONTINE ALERGENI DIN LAPTE, GLUTEN, OU, CACAO!
AMBALARE: 350g