SULTAN Fabrica de dulciuri – Investim in Energie Verde – en

SULTAN Fabrica de dulciuri – Investim in Energie Verde – en

Dintotdeauna ne-am simtit aproape de mediu, aproape de natura – asa am fost formati ca persoane si datorita acestui fapt, ne inconjuram cu elemente Eco Friendly si formam un mediu de lucru ce permite angajatilor nostri sa aiba aceeasi abordare.

Ne-am propus si ne-am format ca obiectiv reducerea la minimum a impactului propriilor noatre actiuni asupra mediului inconjurator si ne dorim de asemenea sa sporim interesul pentru protejarea acestuia, in randul consumatorilor.

In acest sens venim in suportul consumatorului si implicit a mediului, folosind ambalaje reciclabile in completarea produselor fabricate cu ingrediente de calitate, cu care ne energizam consumatorii 🙂

Am fost si suntem intr-o continua crestere a fabricii, iar odata cu aceasta crestere au fost descoperite diverse necesitati energetice care au putut fi asigurate dupa multe intalniri, lungi discutii, o documentare ampla si cu multe informatii acumulate, iar toate acestea au avut ca rezultat multe investitii in energie verde de la an la an.

– in 2012 am investit intr-un sistem de panouri solare termice pentru obtinerea apei calde, implementand apoi un sistem de recuperare caldura, pentru eficientizarea acesteia.

– in 2015 ne-am schimbat treptat flota de masini cu autovehicule noi, ecologice, electrice – hibrid, prietenoase cu mediul.

– in 2015 / 2016 am investit intr-o instalatie computerizata care urmareste fabrica si asigura confortul termic in orice perioada a anului, asigurand temperatura optima si fuctionarea eficienta a sistemului de incalzire atat in sezonul rece cat si in sezonul cald.

–  Aerul conditionat cu racire pe baza de apa (fara freon) cu faguri de racire si ventilatie, are ca rezultat un agent de racire cu eficienta de 4 ori mai mare decat a unui AC conventional.

Suntem bucurosi sa va anuntam ca Fabrica de dulciuri SULTAN a trecut la nivelul urmator.

– in 2020 producem fursecuri si dulciuri cu ENERGIE VERDE, instaland panouri solare fotovoltaice care reprezinta o sursa de energie regenerabila, ce nu afecteaza mediul inconjurator.

O simbioza perfecta, energie solara inglobata in dulciuri Sultan care te ENERGIZEAZA!

Cu ajutorul acestui sistem de panouri fotovoltaice, lumina de la soare este transformata in energie electrica suficienta pentru consumul nostru zilnic, iar surplusul este trimis in reteaua noastra de electricitate contribuind astfel la o viata mai sanatoasa pentru noi si pentru urmasii nostri.

Functionarea sistemului de panouri solare nu produce deseuri, fum sau reziduri si reduce emisiile de dioxid de carbon, monoxid de azot si metan.

Ne dorim ca mediul in care traim si pe care il dezvoltam sa fie mai curat, mai ecologic, ne dorim consumatori sanatosi si cu pofta de … dulciuri 🙂

By | 2020-12-09T08:26:30+00:00 June 3rd, 2019|Media en|0 Comments