COMPANIE 2020-11-27T11:13:54+00:00

DESPRE NOI   

“Este important pentru noi sa avem continuitate privind calitatea ridicata a produselor si a materiilor prime”

PE PIAȚĂ DE 26 ANI
Sultan este o fabrică de dulciuri din Medgidia, județul Constanța, înființată pe 16 Mai 1994 de către frații Ismail Sinan și Ismail Feuzi din dorința de a face cunoscute dulciurile tradiționale tătărești și turcești. De la o mică fabricuță cu doar cinci salariați, visul s-a transformat in realitate. Acum Sultan Prodexim este o fabrică cu aproape 60 de angajați și o gamă largă de produse.

EXPERIENȚĂ ȘI PASIUNE
În cei 26 ani de la inființare am acumulat multă experiență și cunostințe in domeniul fabricării dulciurilor, rețetele acestora fiind imbunătățite în mod constant. Principalele tipuri de dulciuri pe care le producem sunt fursecurile, nuga, halvița, rahatul si sărățelele. O dovadă a faptului ca producem dulciuri de calitate este faptul ca avem in palmares numeroase premii care dovedesc ascensiunea fabricii, printre care locul 2 in 2002, locul 3 in 2003, locul 1 in 2004, și chiar și locul 1 in 2010 in clasamentul realizat de Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Constanța.

PRODUSE

“Am devenit un important furnizor de produse de patiserie la nivel national si international”

GRIJĂ ȘI ATENȚIE
Pentru a menține standarde de calitate ridicate, materiile prime sunt atent selecționate, iar procurarea lor se face in primul rând de la producătorii din România pentru susținerea pieței locale.Ne ocupăm cu strictețe de verificarea calității produselor și de menținerea unei atmosfere placute în rândul celor care produc cu multă pasiune bunătățile pe care le savurezi cu cea mai mare plăcere.

Foto PRODUSE

Foto PRODUSE