COMPANIE 2023-02-02T10:18:46+00:00

DESPRE NOI   

“Este important pentru noi să avem continuitate privind calitatea ridicată a produselor și a materiilor prime”

SULTAN este visul dulce al tuturor.
Fabrica de dulciuri SULTAN din Medgidia, județul Constanța, a fost înființată pe 16 Mai 1994 de către frații Ismail Sinan și Ismail Feuzi din dorința de a face cunoscute dulciurile tradiționale tătărești și turcești. De la o mică fabricuță cu doar cinci salariați, visul s-a transformat in realitate. Acum Sultan Prodexim este o fabrică cu aproape 60 de angajați și o gamă largă de produse.

EXPERIENȚĂ ȘI PASIUNE
În cei aproape 30 de ani de la inființare a fost acumulată o experiență vastă in domeniul fabricării dulciurilor, rețetele acestora fiind îmbunătățite în mod constant. Principalele tipuri de dulciuri produse in Fabrica SULTAN sunt fursecurile, baklavalele, nuga, halvița, rahatul si sărățelele si mai nou, untul de arahide. O dovadă a clară calității ridicate a dulciurilor produse aici, este faptul că exista în palmares numeroase premii care dovedesc ascensiunea fabricii, printre care locul 2 in 2002, locul 3 in 2003, locul 1 in 2004, și chiar și locul 1 in 2010 in clasamentul realizat de Camera de Comerț, Industrie si Agricultură Constanța.

PRODUSE

“Am devenit un important furnizor de produse de patiserie la nivel național si internațional”

GRIJĂ ȘI ATENȚIE
Pentru a menține standarde de calitate ridicate, materiile prime sunt atent selecționate, iar procurarea lor se face in primul rând de la producătorii din România pentru susținerea pieței locale. Verificarea calității produselor este realizată cu cu strictețe, în acelasi timp și de menținerea unei atmosfere plăcute în rândul celor care produc cu multă pasiune bunătățile pe care le savurezi cu cea mai mare plăcere.

Foto PRODUSE

Foto PRODUSE