Bine ati venit pe site-ul Sultan. Suntem o fabrica de dulciuri din Medgidia, judetul Constanta, infiintata pe 16 Mai 1994 de catre fratii Ismail Sinan si Ismail Feuzi.

In productia dulciurilor folosim retete speciale si materii prime de cea mai buna calitate. Ne ocupam cu strictete de verificarea calitatii produselor si de mentinearea unei atmosfere placute in randul celor care produc cu multa pasiune bunatatile pe care le savurezi cu cea mai mare placere.

In cei 17 ani de la infiintare am acumulat multa experienta si cunostinte in domeniul fabricarii dulciurilor, retetele acestora fiind imbunatatite permanent. Principalele tipuri de dulciuri pe care le producem sunt fursecurile, nuga, halvita, rahatul si saratelele.
   O dovada a faptului ca producem dulciuri de calitate este faptul ca avem in palmares numeroase premii, care dovedesc si ascensiunea fabricii, printre care locul 2 in 2002, locul 3 in 2003, locul 1 in 2004, si chiar si locul 1 in 2010 in clasificarea realizata de Camera de Comert, Industrie si Agricultura Constanta.

S.C. Sultan Prodexim S.R.L. detine un contract cu Eco-Rom pentu preluarea obligatiilor de valorificare si reciclare a deseurilor de ambalaje precum si a obligatiilor de raportare a datelor privind ambalajele si deseurile de ambalaje.

De asemenea, facem eforturi pentru respectarea conditiilor de mediu. In prezent se realizeaza modernizarea centralei tehnologice si celei termice pentru scaderea emisiilor de gaze si cresterea eficientei energetice. Se va monta un recuperator de caldura pentru scaderea temperaturii gazelor emise de centrala tehnologica si se vor monta panouri solare pentru obtinerea de apa calda. Aceste investitii se realizeaza printr-un program REUP (Plan de utilizare rationala a energiei) si EEFF(Facilitate de Finanţare pentru Eficienţă Energetică) sustinut de BERD(Banca Europeana de Reconstructie si Dezvoltare).

Daca doriti sa ne vizitati direct la fabrica si doriti sa aflati locatia exacta a cladirii, click aici.

Diploma Sultan